DET ER FORBUDT AT SLÅ SINE BØRN!
I nogle familier er der tradition for at slå sine børn, når man opdrager dem, men det er forbudt i Danmark. Søg hjælp, hvis din familie slår eller behandler dig nedværdigende.

Det kan være svært, at fortælle om vold på grund af familiens ære. Men husk: Din familie skal også respektere dig! Du har ret til at blive behandlet ordentligt – og at søge hjælp, hvis du ikke bliver det.

VI BEHØVER IKKE AT SE DIT ANSIGT FOR AT HJÆLPE DIG
NO NAME er en del af Bryd Tavsheden. Bryd Tavsheden hjælper børn og unge, som er udsat for vold. NO NAME betyder, at du kan få hjælp uden at fortælle, hvem du er.

Det er vigtigt at søge hjælp, hvis man er udsat for vold. Og det gælder både fysisk og psykisk vold. Kontakt os anonymt for råd og vejledning.

“Hjemme hos mig bliver jeg tit slået, truet eller kvalt når jeg er i nærheden af min far. Derfor er jeg bange for at være hjemme, da det påvirker mig psykisk og fysisk. Fordi han truer med at slå mig flere gange, men også fordi han kvæler mig, hvis han får chancen eller hvis han ikke får hans vilje. Jeg har to mindre søskende som også bliver taget hårdt fat i, og slået, hvis han ikke får hans vilje.”

- Dreng 16 år, Brevkassen

FÅ HJÆLP HER!

telefonen.ikon

Ring til os anonymt på 20670506 og snak med en af vores professionelle rådgivere. Telefonen er åben mandag – torsdag fra 16 til 19.
Læs mere om Telefonen her!

Chat anonymt med en rådgiver og få hjælp til netop din situation.
Chatten er åben mandag – torsdag fra 16 – 19.
Chat med os her!

Skriv til vores brevkasse anonymt og få svar inden for 24 timer. Brevkassen er altid åben.
Skriv til os her!

basen.ikon

Få en anonym snak med en af vores rådgivere i Basen i København eller via telefon. Ring på 20670506 eller send en mail til basen@brydtavsheden.dk for at aftale tid. Telefonen, for at aftale tid, er åben mandag – torsdag fra 9–16 og fredag fra 9-15.
Læs mere om Basen her!