BASEN

I Basen sidder vi klar til at snakke med dig, hvis du er udsat for familievold eller kærestevold. Du kan ringe til os på 20670506 mandag – torsdag fra 9 – 16 og fredag fra 9-15 eller sende en mail til basen@brydtavsheden.dk for at aftale tid til at tale med en rådgiver.

I BASEN lytter vi!

Når du kommer til Basen, bliver du taget imod af en rådgiver. Du kan komme alene, med en voksen eller sammen med din ven eller din veninde. Her kan du tale om dine oplevelser med en professionel fagperson, og I kan også tale om, hvad du kan gøre, og hvad det vil betyde for dig. Du behøver ikke at fortælle os dit navn, for at vi kan snakke sammen, og din historie bliver mellem os.

I BASEN får du gode råd

Når vi snakker sammen i BASEN har den du taler med gode råd til dig, om hvilke veje du kan gå. Det kan være, at I sammen ser nogle nye muligheder, som kan gøre en forskel i dit liv, men det er op til dig, om du vil følge rådene.

I BASEN kan vi hjælpe dig med at komme videre

Det kan være, at du skal have en støtte til at få snakket med dine forældre eller kæreste. Det kan være, at du skal have hjælp fra et andet sted, eller at du skal have kontakt med socialforvaltningen i din kommune. Ønsker du det, giver vi ikke slip på dig, før en anden hånd tager over!

Find BASEN

Vi bor i Kronprinsessegade, der ligger lige op ad Kongens Have. Det er let at finde.
Adressen er Kronprinsessegade 18c, 1306 København K. Tlf.: 20 67 05 06
Mandag – torsdag fra 10 – 15.
Skriv til: basen@brydtavsheden.dk

Du går ind gennem porten, og så kan du se vores skilt.

FÅ HJÆLP HER

Ring til os helt anonymt på 2067 0506 og snak med en af vores professionelle rådgivere. Telefonen er åben mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra 16 til 19.
Chat med en rådgiver og få hjælp til netop din situation.
Chatten er åben mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra 16 – 19
Chat med os her!
Skriv til vores brevkasse helt anonymt og få svar inden for 24 timer. Brevkassen er altid åben.
Skriv til os her!
I BASEN bliver du mødt af professionelle rådgivere, der har mange års erfaring med at hjælpe børn og unge, der har været udsat for vold. Vi har både socialrådgivere, psykologer og psykoterapeuter, som ved, hvad du har ret til, og kan hjælpe dig med gode råd. Vi sørger for, at du kommer til at tale med den, der bedst kan hjælpe dig. Ring til os på 20670506 mandag – torsdag fra 10 – 15, eller send en mail til basen@brydtavsheden.dk, for at få et møde med en rådgiver.