SEKRETARIAT

Sekretariatet er småt i forhold til de mange aktiviteter og projekter, som vi er en del af. Alle der er en del af det daglige arbejde i sekretariatet yder samtidig også en frivillig indsats for foreningen.

Kirsten Hermansen
Kirsten HermansenStifter og bestyrelsesformand
Kirsten stiftede foreningen i 2002, og har op til 2013 været daglig leder og bestyrelsesformand. Siden 2013 har Kirsten været aktivt arbejdende bestyrelsesformand med særligt fokus på markedsføring af foreningen og udvalgte events. Kirsten har baggrund i reklamebranchen med mere end 25 års erfaring.

kh@brydtavsheden.dk

Isabella Wedendahl
Isabella WedendahlGeneralsekretær
Isabella er hovedansvarlig for den daglige ledelse. Hun er ansvarlig for den faste stab af medarbejdere, den store gruppe af frivillige, foreningens projekter samt for profilering og udvikling af organisationen, herunder økonomistyring samt finansiering og fundraising af midler til foreningens aktiviteter. Isabella har en baggrund som skolelærer og lokalpolitiker.

isabella@brydtavsheden.dk

Andreas Støttrup Moldow
Andreas Støttrup MoldowUdviklingschef
Andreas er hovedansvarlig for udvikling af og fundraising til foreningens projekter. Han er endvidere ansvarlig for den fortsatte kvalitetssikring af foreningens rådgivninger samt for foreningens egne kommunikationskanaler. Andreas er uddannet Cand.Soc i Management fra CBS.

andreas@brydtavsheden.dk

Kristine Foss
Kristine FossProjektleder fundraising
Kristine arbejder som projektleder for fundraising, og er ansvarlig for CSR-samarbejder med særligt fokus på driftssponsorater og virksomhedsdonationer. Kristine arbejder desuden med fundraising via fondsansøgninger og events. Kristine har baggrund i en proceskonsulentuddannelse.

kristine@brydtavsheden.dk

Johanne Nørregård-Nielsen
Johanne Nørregård-NielsenTemadagskoordinator
Johanne står for planlægning og koordinering af foreningens temadage om vold på skoler og ungdomsuddannelser i hele Danmark. Johanne er ligeledes en del af temadagen, hvor hun er med som afvikler eller som skuespiller med et dialogskuespil, der sætter fokus på enten vold i familien eller vold i kæresteforholdet. Johanne er uddannet skuespiller fra Århus Teater.

johanne@brydtavsheden.dk

Hanne Ludvigsen
Hanne LudvigsenRegnskabsansvarlig
Hanne er regnskabsansvarlig, og varetager bogholderiet i foreningen. Herudover står hun for en række praktiske opgaver. Hanne er uddannet som, og har mange års erfaring som, bogholder.

hanne@brydtavsheden.dk

Shezeen Ahmed
Shezeen AhmedRådgivningskoordinator
Shezeen koordinerer foreningens chat- og telefonrådgivning, herunder vagtplan, rekruttering af nye rådgivere mm. Shezeen står desuden for opdatering og udvikling af foreningens rådgivningsmanual. Shezeen er uddannet socialrådgiver og studerer Socialt Arbejde på AAU i København.

shezeen@brydtavsheden.dk

Ditte Svensson
Ditte SvenssonPraktikant
Ditte studerer kommunikation på AAU i København, og er praktikant i foreningen. Ditte driver foreningens sociale medier, er medarrangør ved diverse events og sidder desuden med divergerende kommunikations- og researchopgaver.

ditte@brydtavsheden.dk

Helena Sand
Helena SandFast frivillig
Helena har siden 2013 arbejdet som frivillig én fast dag hver uge. Helena er medarrangør af diverse events og arrangementer, samt koordinerer bestyrelsesarbejdet. Helena er uddannet speditør.

helena@brydtavsheden.dk

Trine Stehr
Trine StehrFast frivillig
Trine er fast frivillig på sekretariatet, hvor hun bl.a. arbejder med Kreativ Konkurrence, koordinering og pleje af foreningens mange frivillige, udsending af undervisningsmateriale til skolerne mm. Trine fortæller desuden sin egen voldshistorie på skoler i hele Danmark ifm. foreningens temadag om vold.

Stine Kristoffersen
Stine KristoffersenFast frivillig og underviser
Stine fast frivillig i foreningen, hvor hun hjælper til i sekretariatet og ved diverse events samt arrangementer. Stine er desuden underviser, og afholder nogle af foreningens mange temadage om vold. Stine er uddannet lærer.

stine@brydtavsheden.dk