BREAK THE CHAIN

Musikvideo instrueret af Per Fly. Den fortæller historien om hvordan vold kan gå i arv og være et mønster man kan tilegne sig hvis man vokser op i en voldsramt familie. Drengen i musikvideoen oplever farens vold i familien og er tæt på at tage volden med ind i sit eget kæresteforhold. Materialet kan bruges til undervisning i grundskolen og på ungdomsuddannelserne

BREAK UP

Filmen sætter fokus på kærestevold og handler om vold og jalousi i kæresteforholdet. Budskabet er “slå op hvis din kæreste slår dig – har han først gjort det en gang, gør han det igen. Kampagnen består også af testen “Test dit forhold” hvor de unge kan få en indikation om de er i et voldeligt -eller potentielt voldeligt forhold. Testen kan findes her på hjemmesiden.

ET GØR ONDT, NÅR FAR SLÅR MOR

Bogen henvender sig til børn der vokser op i en voldsramt familie. Den sætter ord på nogle af de problemstillinger, som disse børn befinder sig i og sætter fokus på konsekvensen af volden for barnet og forældrene. Bogen kan også bruges som et pædagogisk værktøj til fagfolk der arbejder med mindre børn.

BESTIL MATERIALE OG TEMADAG

Tak for din interesse – her kan du bestille gratis materiale

Vi sender materialerne direkte til dig og kontakter dig hvis du vil hører mere om en temadag.

Download Inspiration til undervisning om familie- og kærestevold

Please wait

*Skal udfyldes

Får du ikke en bekræftelse efter to hverdage, må du meget gerne kontakte os per mail.