Støt som virksomhed

Bryd Tavsheden er en forening, der har eksisteret siden 2002, og som hver eneste dag arbejder aktivt for at rådgive, forebygge og oplyse om børnevold og kærestevold i Danmark. Vi søger at komme volden i forkøbet, der hvor vi kan, og der hvor volden allerede er opstået, tilbyder vi professionel rådgivning via vores rådgivningstilbud. Vi arbejder uafhængigt af politiske, religiøse og økonomiske interesser, og vores arbejde er baseret på frivillighed og lave administrationsudgifter.

ALLE vores aktiviteter samt rådgivningstilbud er gratis. Det er derfor altafgørende, at vi opnår støtte fra virksomheder, fonde, ministerier, privatpersoner m.fl. Kun på den måde, kan vi fortsætte det vigtige arbejde.

Ved at støtte Bryd Tavsheden tager din virksomhed et stort ansvar for de kommende generationer.
Et samarbejde kan udformes på mange måder. Det kan være at en af nedenstående muligheder passer til netop jeres virksomhed.

Ønsker I at høre mere om mulighederne for et samarbejde med Bryd Tavsheden, er I altid velkomne til at kontakte:

Bryd Tavshedens sekretariat på info@brydtavsheden.dk eller tlf. 6038 5800
Formand Kirsten Hermansen på kh@brydtavsheden.dk

15.000
15.000 kr til støtte til afholdelse af temadage
I kan bruge vores logo på hjemmesiden et år frem og får tilsendt vores nyhedsbreve og informationer om vores mange spændende arrangementer.

Læs mere om vores temadage.

25.000
25.000 kr årligt til støtte til afholdelse af foreningens generelle aktiviteter i mindst 2 år

I kan bruge vores logo på hjemmesiden, trykte medier og produktbeskrivelser, får tilsendt vores nyhedsbreve og informationer om vores mange spændende arrangementer, tilsendt et støttediplom og får jeres logo på vores hjemmeside.

Læs mere om vores forskellige aktiviteter.

50.000
50.000 – 100.000 kr årligt til støtte til afholdelse af foreningens generelle aktiviteter
I kan bruge vores logo på hjemmesiden, trykte medier og produktbeskrivelser, får tilsendt vores nyhedsbreve og informationer om vores mange spændende arrangementer, tilsendt et støttediplom og får jeres logo på vores hjemmeside.
BrydTavsheden kommer ud til f.eks. et frokostmøde for ansatte og fortæller om hvad det er virksomheden støtter og hvad det betyder.

Læs mere om vores forskellige aktiviteter.

100.000
100.000 – 250.000 kr årligt til støtte til afholdelse af foreningens generelle aktiviteter i mindst 2 år
I kan bruge vores logo på hjemmesiden, trykte medier og produktbeskrivelser, får tilsendt vores nyhedsbreve og informationer om vores mange spændende arrangementer, tilsendt et støttediplom og får jeres logo på vores hjemmeside.
BrydTavsheden kommer ud til f.eks. et frokostmøde for ansatte og fortæller om hvad det er virksomheden støtter
Mantra og generalsekretæren for Bryd Tavsheden kommer ud og fortæller om værdien af CSR samarbejdet og hvordan netop din virksomhed kan anvende CSR samarbejdet med Bryd Tavsheden i branding sammenhæng.

Læs mere om vores forskellige aktiviteter.

250.000
250.000 og op
En individuel ordning som aftales særskilt for jeres virksomhed.
Aftalen indeholder naturligvis også tilbud om indholdet i de andre pakker.

Læs mere om vores forskellige aktiviteter.

sponsor
produkt
I kan også indgå en aftale med os om at levere en ydelse, som jeres virksomhed tilbyder. Det kan f.eks. være tryk af foldere og plakater, kontorartikler til vores sekretariat, internetforbindelse o.s.v., og vi kan indgå en individuel aftale herefter.

Lyder det interessant for jer så skriv til:

Bryd Tavshedens sekretariat, info@brydtavsheden.dk eller tlf. 6038 5800.
Formand Kirsten Hermansen på kh@brydtavsheden.dk

Hvad med at give 1 kr. for hver kop kaffe din virksomhed sælger, 10 kr. for hvert par bukser eller noget helt andet som passer netop jeres virksomhed?

Lyder det interessant for jer, så skriv til:

Bryd Tavshedens sekretariat, info@brydtavsheden.dk eller tlf. 6038 5800.
Formand Kirsten Hermansen på kh@brydtavsheden.dk